Introducing: Afrodita Cosmetics Pearl Prestige Line + Event (slo)

Friday, March 20, 2015

Živjo dekleta.
V torek sem se udeležila Kozmetika Afrodita dogodka, kjer so predstavili njihovo novejšo linijo: Pearl Prestige. Ker bom izdelke testirala sem se odločila, da vam podam kaj več informacij o njih, saj jih ni malo. Poleg tega pa še nekaj o samem dogodku.
Ta linija sestoji iz treh razkošnih, luksuznih izdelkov. Upam, da bodo v prihodnosti vključili še kakšno kremo za oči, saj bi res lepo dopolnila ta set.

Kot vidite je poudarek na biserih...In kakšne naj bi bile prednosti biserov v lepotnih izdelkih?
Vsi izdelki imajo izvlečke biserov in peptidov, nekateri pa še dodatno druge dobre sestavine.

Afrodita pravi:
Za učinkovito zaščito pred negativnimi vplivi, ki privedejo do številnih bioloških neravnovesij in pospešijo staranje kožnih celic, je smiselno poskrbeti že v zgodnjih letih.
Z vsakodnevno uporabo obrazne linije PEARL prestige boste poskrbeli za popolno zaščito vaše kože. Izvleček belih biserov deluje antioksidativno, izboljša navlaženost in metabolizem kože ter pomaga vzdrževati njen tonus. Prav tako pa pomaga preprečevati poškodbe kože, ki nastanejo kot posledica delovanja prostih radikalov. Peptidi, ki so čista inovacija v kozmetični industriji, delujejo na celični ravni, poskrbijo za intenzivno aktivacijo neosinteze kolagena in elastina in tako izjemno izboljšajo celostno strukturo vaše kože.

Delovanje peptidov potrjujejo rezultati testiranj, ki kažejo na IZJEMNO IZBOLJŠANJE CELOSTNE STRUKTURE VAŠE KOŽE:
skupno zmanjšanje števila in amplitude gub  à 44%
23,3% zmanjšanje volumna gub
19,9% zmanjšanje globine gub                
16% izboljšanje gladkosti kože
15,5% izboljšanje tonusa kože
*klinična študija: 24 testirank po 56 dneh z uporabo 2-x dnevno

PEARL PRESTIGE EKSKLUZIVNA VLAŽILNA KREMA 25+ (50ml / 39,90€)




Biseri in peptidi,  za vse tipe kože, aktivna anti-age zaščita, 24h, brez parabenov, silikonov, parafina.
Razvajanje kože v objemu neokrnjene popolnosti belih biserov in visoke aktivnosti peptidov. S svojo posebno sestavo vašo kožo naredi vitalno, spodbudi nastajanje kolagena (neosinteza kolagena tipa I se poveča za kar 35 %*) ter jo intenzivno zaščiti pred neprijetnimi zunanjimi vplivi, ki povzročajo pospešeno staranje kožnih celic. Lahka tekstura, ki prefinjeno drsi po koži, vas bo zapeljivo popeljala v neskončno razkošje negovane, mehke in mladostne kože.
*in vitro študija: sinteza kolagena tipa I v fibroblastih po 72h inkubaciji ob prisotnosti peptidov
Ob redni uporabi zagotavljajo skupno zmanjšanje števila in amplitude gub za kar 44%.


PEARL PRESTIGE RAZKOŠNA HRANLJIVA KREMA 30+ (50 ml / 39,90€)



Biseri in peptidi, za vse tipe kože, intenziven pomlajevalni učinek, 24h, brez parabenov, silikonov, parafina.
Razvajanje v sinergiji belih biserov in naravnih negovalnih olj, ki se pri nanašanju čudovito vpije v kožo in s svojo svilnato teksturo omogoča takojšnje nanašanje ličil. Visoka aktivnost peptidov spodbudi nastajanje kolagena in elastina, kar se na koži kaže kot intenziven pomlajevalni učinek, saj se ob redni uporabi število in amplituda gub v povprečju zmanjšata za kar 44 %*.
*klinična študija: 24 testirank po 56 dneh z uporabo 2x dnevno

Glavne aktivne sestavine: biseri, peptidi TER

DRAGOCENA NEGOVALNA OLJA
 Mandljevo olje je bogato z vitaminoma A in E, pomaga pri obnavljanju kože, je odličen vlažilec in ščiti pred izsušitvijo. Rezultat po uporabi je koža z božansko svilnato mehkobo.
Jojobino olje je naravni tekoči vosek, ki je izjemno bogat vir antioksidantov. Zmanjšuje prekomerno izločanje žlez lojnic in ima blagodejni učinek pomirjanja razdražene kože.

PEARL PRESTIGE ELIKSIR LEPOTE 25+ (30 ml / 29,90€)


Biseri in peptidi, za vse tipe kože, popolna hidratacija, učinek prerojene kože, 24h, brez parabenov in parafina
Lahka sveža formula v obliki dovršenega eliksirja nudi intenzivno poživitev utrujeni in dehidrirani koži ter jo ščiti pred prezgodnjim staranjem (ekspresija progerina, odgovornega za staranje kože, se zmanjša za kar 16 %*). Obogatena z izvlečkom belih biserov in aktivnih peptidov predstavlja odlično podlago vsem negovalnim kremam, pri mastni koži pa jo priporočamo za samostojno nego.
*in vitro študija: regulacija ekspresije progerina na kulturi fibroblastov ob prisotnosti peptidov

Glavne aktivne sestavine: izvleček belih biserov, peptidi TER

GEL ALOE VERE
Je naravno bogat s snovmi kot so: vitamini A, C, E, aminokisline in minerali.  Pomaga pri prenosu aktivnih snovi v dermis, kar pripomore k povečani navlaženosti in regeneraciji kože. Koži podarja mladosten, svež in zdrav sijaj.

Izdelki so brez parabenov in parafina so na voljo v drogerijah DM, Mueller in TUŠ, v Nami in Maxiju ter na: webshop.afroditacosmetics.com

DOGODEK

Še nekaj o samem dogodku. Najprej naj omenim, da sem se imela super s slovenskimi blogerkami (Viva La Vida, Agnes Krown, Ajda's, Tanita, Beautyfullblog).
Dogodek je potekal v Tivolskem gradu, ki je bil pravšnji s svojo roza barvo na notranjih stenah, kakršna je tudi tema embalaže izdelkov. Res so se potrudili saj je bil prostor lep, nežen, biseren z vsemi perlami na mizah, lučeh ter na vhodu tudi na vinskih kozarcih. Šampanjec in sladice pa so bile čudovite. Matjaž Kumelj je zapel tri pesmi, vmes pa je Ula Furlan predstavila to linijo: bilo je kratko in sladko. Takšni tematski dogodki so super in pohvale Afroditi, da vse izpeljejo popolno. Zahvaljujem se jim za ponovno vabilo, vi pa lahko v prihodnosti pričakujete mojo izkušnjo z dvema izdelkoma, ki ju bom testirala.


p.s. svetloba je bila zelo slaba za fotografiranje.
Love and Lemons, Simona

You Might Also Like

6 comments

  1. Res ste srečke, da ste lahko bile del tega dogotka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja, pri Afroditi se res potrudijo in je fajn hodit na njihove evente :)

      Delete
  2. Kakšen lep post, ful dobro si napisala, lepo za pogledat in prebrat! :) x Pa hvala za linkanje!

    ReplyDelete
  3. <3

    Super je blo, komaj čakam da sprobam izdelke tudi jaz :)

    ReplyDelete

Facebook

♥